Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Skepta Havana Club 7 - Η γιορτή της τοπικής και παγκόσμιας κοινότητας



www.alphanews.live/cyprus / Ανδρέας Μπαγουλής
Τo Havana Club και ο DJ Skepta μαζί σε μια μοναδική συνεργασία εμπνευσμένη από τις αυθεντικές Κουβανέζικες ρίζες του Havana Club αλλά και την πλούσια κληρονομία της Νιγηρίας, χώρα καταγωγής του Skepta.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, το «Skepta Havana Club 7», μια limited edition μπουκάλα, ειδικά σχεδιασμένη για να αναδείξει τις κοινές αξίες και ιδέες που έχουν οι δύο πλευρές για την πολυπολιτισμικότητα τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η εξωτερική εμφάνιση του νέου μπουκαλιού, παρουσιάζει παραδοσιακά Νιγηριανά σύμβολα της φυλής Γιορούμπα, όπως τα φύλλα Ewe Oshun που παραπέμπουν στην «Osun» τη θεά της αγάπης και της ομορφιάς, κοχύλια cowrie, υφάσματα Guiro και ντραμς Conga.

O Dj Skepta, ο οποίος είναι και αρχηγός της Νιγηριανής φυλής Γιορούμπα, χρειάστηκε να κάνει μόνο ένα ταξίδι στην Κούβα για να ανακαλύψει τους ισχυρούς δεσμούς που δένουν την κουλτούρα των Γιορούμπα με το Αφρο-κουβανέζικο πνεύμα, οδηγώντας έτσι στη συνεργασία με το Havana Club.

Σε μια εποχή που επικρατεί παγκόσμια αβεβαιότητα, όπου η ανθρωπότητα καλείται να ξεπεράσει νέες πραγματικότητες και δοκιμασίες,  η νέα μπουκάλα «Skepta Havana Club 7»  φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, αντικατοπτρίζοντας τα ιδεώδη και πολιτισμό που «κουβαλούν» οι κοινότητες, αλλά και την δυναμική που προκύπτει όταν οι συλλογικές ιδέες και το όραμα είναι κοινά.

Το Havana Club αναγνωρίζοντας τις σημερινές ανάγκες των τοπικών κοινοτήτων,  «σερβίρει» το limited-edition Havana Club 7 αποκλειστικά στα μικρά , γωνιακά, κουλτουριάρικα καταστηματάκια στο  Ηνωμένο Βασίλειο από την 1η Ιουνίου.

Η νέα μπουκάλα, είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια κοινότητα των δημιουργικών ανθρώπων, αυτών που τολμούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα στη ζωή τους, και αυτών που πίνουν εις υγεία της ανθρωπότητας.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Havana Club, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η TEMPO BEVERAGES CYPRUS.
#drinkresponsibly #HavanaClub